MARIA HOLM

MARIA tilbyder stressreduktions forløb som gruppeforløb og 1:1 samtaler, både til private og virksomheder og afholder også foredrag om emnet.

“Jeg hjælper dig som føler dig stresset eller presset i hverdagen, med at finde mere ro i krop og sind, så du opnår balance, klarhed, øget fokus og mere overskud”, fortæller Maria og fortsætter; gennem teoretisk undervisning og praktiske øvelser får du konkrete redskaber og værktøjer, så du bedre kan nedsætte og forebygge din stress. Redskaber du kan bruge resten af livet både privat og når du er på job.”

Maria har 20 års erfaring som coach, psykoterapeut, underviser og supervisor, både fra den private- og offentlige sektor og indenfor beskæftigelsesområdet. Hun er oprindelig uddannet socialrådgiver, derefter psykoterapeut, coach, processfacilitator og MBSR Mindfulnesslærer (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) v. Dansk Center for Mindfulness – Aarhus Universitet.

“Min tilgang er holistisk og humanistisk. Det er min erfaring, at når vi begynder at finde ro i livet og navigere ud fra vores dybere værdier, kan vi bedre skabe trivsel for os selv og i vores relationer”.

Læs mere om Maria og hendes ydelser på www.mindful-health.dk/ 

KONTAKT MARIA
maria@villablide.dk
Telefon 2064 5053